Sinop Erfelek Selalesi / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-360 | DereTepe.Net / Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz.

Sinop Erfelek Selalesi / Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-360 | DereTepe.Net / Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz.. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall summertime by. Özel aracınız yok ise, sinop'tan erfelek'e her yarım saatte bir otogardan hareket eden dolmuşlarla. Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var.

Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-22 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-22 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. İlçe merkezine olan uzaklık ise 10 kilometre civarında. Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Facebook'ta erfelek tatlıca şelaleleri'nin daha fazla içeriğini gör. Burada 27 şelale var ve. 2011 yılında milli park ilan. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.

Sinop erfelek şelalesi yol tarifi. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre, erfelek ilçesine ise 10 kilometre uzaklıktadır. Facebook'ta erfelek tatlıca şelaleleri'nin daha fazla içeriğini gör. Giriş ücreti ve ziyaret saatleri sinop nasıl gidilir? Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. İlçe merkezine olan uzaklık ise 10 kilometre civarında. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Sinop seyahat sinop otelleri sinop pansiyonları.

Sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Düşünün, 1997 senesine kadar bu harika şelalelerin varlığından kimsenin haberi. Şelalelerin ardı ardına dizildiği bu akarsu yanından geçiyorsunuz. 1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir.

Erfelek Haberleri - Doğa harikası Erfelek Tatlıca ...
Erfelek Haberleri - Doğa harikası Erfelek Tatlıca ... from i4.hurimg.com
Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Erfelek şelalesi tahta yol parkurunun tam ortasında doğal ürünler satan bir de dinlenme noktası var. Sinop seyahat sinop otelleri sinop pansiyonları. Facebook'ta erfelek tatlıca şelaleleri'nin daha fazla içeriğini gör. Giriş ücreti ve ziyaret saatleri sinop nasıl gidilir? Ülkemizin en güzel şelalelerinden biri erfelek tatlıca şelaleleri. 1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. İlçe merkezine olan uzaklık ise 10 kilometre civarında. Sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Www.turluyorum.net te.erfelek şelalesi sinopbu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir köşe sanki. Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall sinop erfelek şelalesi neler yapılır ? Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Özel aracınız yok ise, sinop'tan erfelek'e her yarım saatte bir otogardan hareket eden dolmuşlarla. Yaz ayları yaklaştıkça piknik yerleri ve serin mekân arayışına geçenler için güzel bir şelaleyi sinop erfelek tatlıca şelalesi ve tabiat. Peki, niye o zamana kadar böyle bir yer keşfedilmedi? Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. 1997 yılında devlet su i̇şleri tarafından sinop erfelek barajının yapımı aşamasında açılan yollardan ulaşılan erfelek şelaleleri gezinti için gelip görenleri muhteşem görselliği ile şaşkına çevirmektedir. Sinop seyahat sinop otelleri sinop pansiyonları.

Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu. Sinop erfelek şelalesi yol tarifi. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Düşünün, 1997 senesine kadar bu harika şelalelerin varlığından kimsenin haberi.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri Kamp ve Gezi Rehberi ...
Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri Kamp ve Gezi Rehberi ... from www.kampyerleri.org
Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Sinop erfelek şelalesi #sinop #erfelek #şelale #waterfall summertime by. 00:35 erfelek tabiat parkı tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Tam 28 şelaleden oluşan doğal cennet erfelek şelaleleri'nin en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması.

Yaz ayları yaklaştıkça piknik yerleri ve serin mekân arayışına geçenler için güzel bir şelaleyi sinop erfelek tatlıca şelalesi ve tabiat.

Www.turluyorum.net te.erfelek şelalesi sinopbu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir köşe sanki. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Tüm fotoğraf ve ayrıntılı bilgiler. 2011 yılında milli park ilan. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997 yılında erfelek. Birçok doğa harikasını bünyesinde toplamış olan karadeniz bölgesi'nin, sinop ilinde yer alıyor erfelek tatlıca şelaleleri. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Burada 27 şelale var ve. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Özel aracınız yok ise, sinop'tan erfelek'e her yarım saatte bir otogardan hareket eden dolmuşlarla.

Erfelek'in içinden geçen ve çoğu zaman yüksek doğu çınarları (platanus orientalis) arasından akan karasu sinop sel. Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar.

Posting Komentar

0 Komentar